Datacenters

Eigen datacenters in werking, met een capaciteit die constant groeit. Sinds 2001 ontwikkelt, beheert en handhaaft alphaservicegroup zijn eigen datacenters.

Netwerk

Voldoende netwerkcapaciteit ter ondersteuning van onze klanten, om uitstekende service te kunnen blijven leveren aan zijn klanten, ongeacht waar ze zich bevinden.

Beveiliging

Het waarborgen van het hoogste veiligheidsniveau is topprioriteit bij alphaservicegroup: het ontwikkelt al 15 jaar nieuwe solutions om klantgegevens te beschermen.

Componenten

alphaservicegroup selecteert zorgvuldig elk server onderdeel en garandeert een hoge kwaliteit van diensten en machines, die zowel flexibel als betrouwbaar zijn.

Server productie

alphaservicegroup heeft zijn eigen servers ontworpen en gebouwd sinds 2002. Met deze in-house expertise kan de hosting provider de kwaliteit van haar machines garanderen en de klanten concurrerende prijzen aanbieden.

Technische partners

Op het gebied van servers, software, netwerk en zelfs elektriciteit, werkt alphaservicegroup wereldwijd nauw samen met meer dan 50 toonaangevende technische partners.

Certificeringen

alphaservicegroup voert een wereldwijd beleid uit inzake internationale certificering en goedkeuring voor alle installaties en procedures. Deze kwaliteitsbenadering verleent ons extra geloofwaardigheid en vertrouwen in de ogen van onze klanten.

Green (milieu-vriendelijke) IT (FR)

Bescherming van het milieu is niet zomaar een bevlieging bij alphaservicegroup. Wij passen al 10 jaar technologische solutions toe om het energieverbruik te verminderen.

Support team

alphaservicegroup heeft ervoor gekozen om eigen technische en commerciële support te bieden, in tegenstelling tot de trend om klantensupport uit te besteden. De teams van adviseurs bevinden zich in het middelpunt van het bedrijf om de kwaliteit van de customer support te verhogen.

R&D team en operations

Van R&D tot implementatie en uitvoering, de alphaservicegroup infrastructuren en diensten worden volledig beheerd door interne teams van deskundigen.

Vacatures

System Administrators, developers, technische adviseurs, etc., alphaservicegroup rekruteert het hele jaar door om de groei van het bedrijf te ondersteunen.