Naast de mogelijkheid om een systeem aan te schaffen en zelf te beheren, kunt u er nu ook voor kiezen om het systeem door ons te laten hosten. De software draait in dat geval op onze servers. Via het web kunt u gebruik maken van de gewenste modules. U kunt dan simpelweg online inloggen op onze cloud en werken met de door u geselecteerde producten. Het dagelijkse gebruik is in het geval van hosting gelijk aan het gebruik wanneer u kiest voor aanschaf van een systeem. Dit geldt voor alle oplossingen in onze productlijn. U kunt alles doen wat u zou kunnen doen wanneer de software op uw eigen server draait.

De hardware, zoals boekingsterminals, kan door ons ter beschikking worden gesteld; u hoeft deze niet aan te schaffen. De installatie, de inrichting en het onderhoud van het systeem verzorgen wij voor u. Tevens dragen wij zorg voor de regelmatige updates en upgrades van de applicatie alsmede voor de dagelijkse back-up.

U betaalt slechts een klein bedrag per medewerker per maand. U bepaalt zelf hoelang u van de diensten gebruik wilt maken. U kunt dus op ieder moment stoppen.